Uhapšen zbog smrti bicikliste

Policija je uhapsila Iliju Đ.(22) zbog sumnje da je učestvovao u dve saobraćajne nesreće u Novom Bečeju u kojima je jedan biciklista poginuo, a dvoje povređeno.

Izvor: B92, Beta

Subota, 18.08.2012.

11:05

Default images

U saobraćajnoj nesreći između Novog Bečeja i mesta Kumane poginuo je vozač bicikla Dragan B. (30) iz Kumana, navodi se u saopštenju.

Na izlazu iz Novog Bečeja, u saobraćajnoj nezgodi na mostu preko kanala "DTD" teško je povređena vozač bicikla Tatjana T. (30), a lakše vozač bicikla Lea K. (32), obe iz Novog Bečeja.

Prva nesreća, u kojoj je jedna osoba poginula, dogodila se jutros u 5 sati, a druga oko 5.45.

"Sumnja se da je u navedenim saobraćajnim nezgodama učestvovao automobil marke 'mercedes' zrenjaninskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ilija Đ (22) iz Kumana", navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nezgodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: