"Srbija je veoma nesrećna zemlja"

Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je da je, tokom izborne kampanje, više puta ukazivao na probleme u Agrobanci i da je on za "politiku čistih računa".

Izvor: B92

Subota, 11.08.2012.

18:20

Default images

"Iz politike čistih računa proizilazi vrlo jasan stav prema kriminalu. Nemam ništa protiv raščišćavanja svih problema, pa i tog koji je sada aktuelan", kazao je Jovanović novinarima prilikom posete Guči.

"Tokom izborne kampanje više puta sam ukazivao na probleme u Agrobanci, Razvojnoj banci Vojvodine, privatizaciji NIS-a", podsetio je on, dodavši da je slučaj "Agrobanke" u nadležnosti tužilaštva i policije.

On je naglasio da ne bi sve svodio na problem jedne banke i dodao da je Srbija veoma nesrećna zemlja, a da je uzrok te nesreće pogrešna politika.

"Želeo bi da ova zemlja bude više država, a manje politička žrtva, jer kada budemo imali ozbiljnu državu, ona će se razvijati kao i srpska truba u Guči. Ne želim da se mešam u taj posao, ali ukoliko kao političar u opoziciji mogu da pomognem, to ću vrlo rado i učiniti", kazao je Jovanović.

Govoreći o Saboru trubača, Jovanović je istakao da je to jedino mesto koje je iz godine u godinu sve bolje.

"Ovde je lepa atmosfera i Guča je veoma autentična", rekao je Jovanović i dodao da tradiciju treba poštovati, ali i stvoriti nove vrednosti koje će sutra biti tradicija našoj deci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: