Izmasakrirana porodica u Akapulku

Naoružani muškarci upali su u jednu kuću u meksičkom letovalištu Akapulku i poubijali svih pet članova jedne porodice.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 09.08.2012.

00:22

Default images

Oni su ubili 30-godišnjeg muškarca, mladu ženu, baku, trogodišnjeg dečaka i ženu u drugom stanju, saopštili su istražitelji.

Takođe danas su pronađena i tela četiri zadavljene žene u blizini bejzbol terena na severu Meksika, saopštila je policija.

Ova ubistva su među najnovijima u talasu ubistava u ovom gradu gde se suparnički narko-karteli bore za puteve droge preko Pacifika, dilovanje droge po ćoškovima ulica i reketiranje.

Od kada je na vlast došao predsednik Felipe Kalderon, decembra 2006. i objavio rat narko-kartelima širom Meksika, ubijeno je više od 55.000 ljudi u okršajima povezanim sa drogom, prenosi Rojters.

Beživotna tela četiri zadavljene žene pronađena su ranije danas u blizini bejzbol terena na severu Meksika. Policija je navela da se radi o telima "četiri žene koje još nisu identifikovane sa plastičnim kanapom oko vrata".

Na telima se vide tragovi mučenja, naveo je policijski izvor koji je tražio da ostane neimenovan. Forenzičke analize će pokazati da li su žrtve bile i seksualno zlostavljane, prenosi AFP.

Policija će takođe utvrditi da li su ova ubistva povezana sa organizovanim kriminalom u Toreonu, gradu u kome su tela pronađena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: