Tuča zbog naslona u avionu JAT-a

Dvojica putnika potukla su se u avionu tokom JAT-ovog leta na liniji Majorka - Beograd, što je izazvalo paniku, pišu Novosti.

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 03.08.2012.

21:09

Default images

Prava drama u trajanju od oko dva-tri minuta odigrala se prošle noći u avionu nacionalne avio-kompanije na letu JU 6605 na liniji Majorka - Beograd.

Pre sletanja u našu vazdušnu luku u avionu je izbila tuča. Dvojica putnika, koji su tokom leta sedeli jedan do drugog, posvađali su se oko naslona za ruke, pa su sevale pesnice, a kabinsko osoblje i drugi putnici jedva su uspeli da ih razdvoje.

Po sletanju aviona policija je privela dvojicu izgrednika.

"Čarke su počele odmah pošto su seli jedan do drugog", kaže za „Novosti“ jedna od putnica, čije je mesto bilo u blizini. "Dečko, koji je sedeo u sredini, sve vreme je provocirao ovog drugog. Svađali su se oko naslona za ruke. Približavali smo se beogradskom aerodromu i upalio se signal za vezivanje pojaseva. A onda je počela tuča. Devojka jednog od izgrednika je toliko vrištala da su putnici pozadi pomislili da se avion ruši, da je kraj. Najteže je ipak bilo trudnici, koja je sedela odmah iza ove dvojice mladića. Žena je potpuno bila izbezumljena, jer se sedište naginjalo unazad. Prava je sreća da je nisu povredili."

U zadnjem delu aviona je vladala panika. Putnici nisu znali šta se dešava, a kako avion sleće, morali su da ostanu vezani na svojim sedištima.

"Osoblju„Jata svaka čast, brzo su reagovali, a u pomoć su im pritekli i drugi putnici kako bi razdvojili mladiće", ističe sagovornica "Novosti". "Kada smo sleteli, oko 2.40, nismo mogli da napustimo avion dok policija nije privela dvojicu mladića, a sa njima su otišle i njihove devojke. Zaista nije bilo prijatno, posebno što se sve odigralo pri sletanju aviona. Ne mogu da procenim koliko je trajao incident, za mene je to bila večnost."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: