SNS optužila CEAS da laže

SNS optužila Centar za evroatlantske studije da je izneo "najgrublje laži" tvrdnjom da je novi načelnik BIA kompromitovan izbornim krađama devedesetih.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.08.2012.

10:47

Default images

"Te laži i insinuacije nedvosmisleno ukazuju na nestranačku ličnost Nebojšu Rodića, koji će eventualno ovu dužnost obavljati samo sa pozicija dugogodišnjeg iskustva u državnoj službi i sa pozicije profesionalca", piše u saopštenju SNS.

Ta stranka je zatražila od CEAS da domah objavi dokaze kojima će potkrepiti "svoje gnusne laži koje urušavaju ličnost i integritet" Rodića.

"Nedopustivo je da neke nevladine organizacije, iznoseći neproverene i prljave neistine o pojedincima, podrivaju i pravni poredak Srbije, i pravnu sigurnost svih građana", ocenio je SNS.

CEAS je u saopštenju naveo da je alarmantna najava da će novi čelnik BIA biti osoba duboko kompromitovana izbornim krađama devedesetih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: