Sporazum sa jatakom,rođakom Mladića

Tužilaštvo za ratne zločine Srbije sklopilo je sporazum o priznanju krivice sa Branislavom Mladićem, u čijoj kući je uhapšen haški begunac Ratko Mladić.

Izvor: Politika, Tanjug

Sreda, 01.08.2012.

23:39

Default images

Prema ovom sporazumu, o kojem bi sud trebalo da odlučuje 8. avgusta, Branislav Mladić priznao je da je učestvovao u skrivanju ratnog komandanta Vojske Republike Srpske u zamenu za kaznu zatvora u trajanju od jedne, uslovno na tri godine, saznaje Politika.

Tužilaštvo, kako saznaje list, o priznanju krivice pregovara sa još jednom osobom koja je učestvovala u skrivanju Ratka Mladića u Maloj Moštanici tokom 2006. godine.

Zbog pomaganja u skrivanju Ratka Mladića, pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, već odgovara grupa od deset okrivljenih.

Podsetimo, Ratko Mladić je uhapšen u selu Lazarevo 26. maja prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: