Goran Knežević podneo ostavku

Gradonačelnik Zrenjanina Goran Knežević podneo je ostavku na tu funkciju jer je izabran za ministra poljoprivrede, sopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.07.2012.

10:59

Default images

U skladu sa Zakonom o lokanoj samoupravi, Knežević, koji je iz SNS-a, funkciju gradonačelnika Zrenjanina obavljaće do izbora novog čelnika grada na Begeju.

Knežević je za gradonačelnika, drugi put, izabran na konstitutivnoj sednici 6. jula kao kandidat Srpske napredne stranke. Pre toga, on je bio predsednik opštine i gradonačelnik, ali kao visoki funcioner Demokratske stranke.

Gradski odbor SNS je za upražnjeno mesto gradonačelnika Zrenjanina predložio magistra veterine Ivana Bošnjaka (33).

Odborničku većinu u Gradskoj skupštini čine SNS i SPS, sa svojim koalicionim partnerima, odnosno sa 35 od ukupno 67 mandata.
Zamenik gradonačelnika je Čedomir Janjić (DSS).

Predsednik Skupštine Radovan Bulajić (SPS) najavio je da će naredna sednica Skupštine biti održana, najverovatnije, krajem avgusta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: