Sve što čini Đilas moja odgovornost

Lider DS Boris Tadić kaže da je sve što čini Dragan Đilas i njegova odgovornost i da od njega očekuje da poštuje stranačku disciplinu i statut stranke.

Izvor: B92, Beta

Petak, 27.07.2012.

17:58

Default images

"To očekujem i od člana predsedništva Vuka Jeremića. Njihove izjave nisu bile najkorisnije za stranku, ali verujem da će u narednom periodu biti", rekao je Tadić. On je naveo da sa Đilasom, koji je zamenik predsednika DS-a, ima dobre i prijateljske odnose i podsetio da ga je on uveo u DS i predložio za predsednika Gradskog odbora i gradonačelnika Beograda.

Tadić je na Tari u "Školi prijateljstva", a novinari su ga pitali da prokomentariše situaciju u DS. On kaže i da se nada da u DS-u neće biti podela, kao što se to u prošlosti dešavalo.

Na pitanje da li će biti izborne skupštine DS-a Tadić je rekao da će o tome odlučivati stranački organi, a ako do toga dođe, on se nada da će njegova politika opet pobediti.

Boris Tadić je na Tari komentarisao i izbor nove Vlade Srbije, o tome pročitajte u našoj posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: