Vulin:Sporazumi se moraju poštovati

Sve što je u skladu za Ustavom i zakonima naše zemlje i svi sporazumi koje su prihvatili naši organi moraju se poštovati, kaže Aleksandar Vulin.

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 23.07.2012.

22:07

Default images

Aleksandar Vulin, kandidat za direktora Kancelarije za KiM, koja će raditi pod okriljem Vlade Srbije kaže da će javnost o planu, koji će mu biti vodilja u radu, obavestiti kada ga Vlada zvanično postavi na mesto direktora.

"Jedno je sigurno, ovlašćenja neće biti smanjena. Radićemo ono što je do sada radilo Ministarstvo za KiM," rekao je on Novostima.

Ne znam da li ću biti u pregovorima sa Prištinom, kaže Vulin.

Upitan da prokomentariše spekulacije da je njegova kandidatura povod za neslaganja u stranci SNS, jer su, navodno, neki želeli da direktor bude predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić, on je rekao:

"Te informacije su potpuno netačne. Odluka je doneta u nedelju na sednici Glavnog odbora SNS. Predložili su me svi opštinski odbori sa Kosova, ali i da je neko drugi predložen za kandidata, to bi bilo dobro rešenje."

Ceo intervju koji je Vulin dao Novostima možete pročitati ovde.

Predsednik SNV severnog Kosova i Metohije Milan Ivanović ocenio je da je najava izbora Aleksandra Vulina za šefa vladine Kancelarije za Kosovo dobro rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: