Trivanova: Tadić i Đilas vode DS

Boris Tadić i Dragan Đilas će zajedno voditi DS i svako ko plasira drugačije priče to radi da skrene pažnju sa "ove i ovakve vlade", kaže Jelena Trivan.

Izvor: Alo

Sreda, 18.07.2012.

23:20

Default images

Potpredsednica DS kaže da je za Srbiju od stanja u ovoj stranci mnogo važnije „kakvi ljudi, sa kojim znanjem i prošlošću se spremaju da je vode“.

Ona naglašava da je bitnije pitanje odakle predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću nekretnine koje vrede milione, nego ko će njegovom prethodniku Tadiću platiti kiriju za stan.

"Vidim da u javnosti vlada stav da je posle izbora nastupio potop, ali ja ne mislim da je razlog za to stanje u DS-u, nego to ko će na kraju voditi ovu zemlju. Na veliku žalost onih koji plasiraju te priče o našoj stranci da bi se skrenula pažnja sa ove i ovakve vlade, Boris Tadić i Dragan Đilas će zajedno voditi DS ", kaže Trivanova za Alo.

Trivanova dodaje da misli da javnost treba da se po svima jednako i ljudima iz DS-a, ali i onima koji vode zemlju.

"To znači i nekretninama samog predsednika države, koji se hvalio da je od plate poslanika obezbedio čak i unuke. Umesto toga, u medijima imate najstrašnije podaništvo. Niko ne sme da pita Nikolića kako je stekao nekretnine koje vrede milione, ali može da se bavi time ko će da plati iznajmljeni stan predsedniku koji je pošteno obavljao svoju funkciju", kaže Trivanova.

Trivanova kaže da je preseljenje lidera DS "najbolja slika stvarnosti u kojoj smo se obreli".

"Sa naslovnih strana smeše nam se optuženi za krivična dela, Šarić naručuje ubistva po Srbiji, kriminal se povampirio i na ulici su svaki dan obračuni, a za predsednika Tadića, za koga niko ne spori da je najugroženiji, ne postoji civilizovana i institucionalna zaštita, nego je to preuzela njegova stranka", kaže Trivanova.

Potpredsednica DS dodaje da se krivica za loše rezultate prošle vlade može uputiti na nekoliko adresa.

2To je neverovatna, gotovo dečja ideja da se takvim glupostima neki ljudi zaštite od odgovornosti verujući valjda da građani pate od amnezije. Mlađan Dinkić, koji vodi ekonomske resore 12 godina, nije kriv za ekonomsku situaciju? G17 nije kriv za situaciju u zdravstvu, a vodi resor 12 godina? Zar je za situaciju u obrazovanju odgovoran DS? A da ne pričam o stanju u javnim preduzećima, gde partijski kadrovi ovih što propagiraju departizaciju idu iz afere u aferu. Kada tako nešto neko kaže, onda zaista vređa inteligenciju građana", kaže Trivanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: