Beba stradala u požaru kuće

U požaru koji se dogodio u kući u selu Miloševac, opština Velika Plana, život je izgubilo 15-mesečno dete, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2012.

14:38

Default images

Požar je izbio u subotu, 14. jula, oko 14,30 sati, u trenutku kada su ukućani bili van kuće, a u sobi u kojoj je dete spavalo u krevecu igrala su se njegova braća, četvorogodišnji blizanci.

Nakon što su pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Velikoj Plani ugasili požar, lekar Doma zdravlja u Velikoj Plani je konstatovao da je smrt deteta nastala usled gušenja ugljen monoksidom.

Uviđaj lica mesta su izvršili policijski službenici Odeljenja za vanredne situacije PU u Smederevu i Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP-a, pri čemu je utvrdjeno da je požar nastao na podu sobe, najverovatnije tako što su se starija deca igrala upaljačem i zapalila fotografije, posle čega se požar proširio na nameštaj, kućne aparate i krovnu konstrukciju, navodi se u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: