"Traju najžešće borbe u Siriji"

Najžešće borba od izbijanja pobune u Siriji potresaju delove glavnog grada Damaska, tvrdi sirijska "Opservatorija za ljudska prava".

Izvor: B92

Nedelja, 15.07.2012.

21:55

Default images

"Regularna vojska minobacačkom vatrom zasipa nekoliko kvartova" iz kojih se povlače pobunjenici iz "Vojske slobodne Sitrije", izjavio je za AFP direktor OSDH Rami Abdel Rahman.

"Nikada borbe nisu bile toliko jake", rekao je on objasnivši da vladine snage pokušavaju da povrate kontrolu nad pet kvartova Damaska.

Dodao je da kola hitne pomoći prevoze trupe u borbu što je nedopustivo. Antivladini aktivisti javljaju da se stubovi crnog dima dižu iz jednog kvarta, a iz drugog stižu video-snimci jakih eksplozija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: