"Nema potrebe za teškim rečima"

Mandatar za sastav nove vlade kaže da je razgovarao sa bivšim predsednikom Borisom Tadićem o tome da nema potrebe da se međusobno razmenjuju oštre reči.

Izvor: Tanjug

Petak, 13.07.2012.

22:26

Default images

Dačić je izjavio da je lider DS Boris Tadić, "odigrao i da igra" značajnu ulogu u političkom životu i da treba da ustanoviti principe "da oni koji su obavljali važne državne funkcije imaju apsolutno zaštitu".

To se odnosi pre svih na one koji su bili na čelu organa koji su se borili protiv kriminala, korupcije i terorizma, rekao je Dačić.

"Apsolutno ne želim da kritikujem one sa kojima sam sarađivao i ne želim loše odnose....i danas sam razgovarao sa Tadićem na tu temu da nema potrebe da se razmenjuju takve reči", kazao je Dačić.

On je reagovao na nedavno saopštenje DS, objasnivši da ne želi da kaže da niko nema pravo da kritikuje.

"Ako smo do juče bili zajedno a sad kažete da nema upeha ove vlada ukoliko je u njoj Dačić - da li sam uspešan samo ako sam u vladi sa DS ili mi želimo da gajimo jedne odnose koji ne moraju da budu odnosi međusobne zaljubljnosti nego odnosi korektnosti", rekao je Dačić.

"Želim sve najbolje i DS-u i Tadiću a u svakom slučaju politička situacija i rezultati izbora su takvi da se jednostavno politička scena u Srbiji promenila", kazao je Dačić.

On je naveo i da bi želeo da sve stranke, nezavisno od mesta na političkoj sceni, odnosno da li su u vlasti ili opoziciji, kritikuju jedni druge na osnovu onoga što se radi a ne samo na osnovu mesta na kome se neko nalazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: