Muž ubio ženu u TE "Nikola Tesla"

Žena stara 32 godine ubijena je jutros u Obrenovcu. Nju je, kako se sumnja, u toaletu menze u termoelektrani Nikola Tesla ubio suprug .

Izvor: B92

Utorak, 03.07.2012.

11:37

Default images

Telo ubijene žene pronađeno je jutros oko 9 sati.

Navodno je njen suprug , koji je osumnjičen za zločin , posle ubistva poslao SMS poruku na mobilni telefon jednog kolege sa tekstom "završio sam sa njom " .

Kako su ispričali zaposleni na kapiji termoelektrane , on je jutros ušao u krug preduzeća , ali nije pretresen , jer se ljudi iz firme ne pregledaju . Na taj način je uneo nož , kojim je ubio suprugu . Posle toga je pobegao , a sumnja se da je imao saučesnika , jer su ga komšije videle kako se kolima udaljava od kuće u kojoj su živeli .

"Ja sam video kad su kola naglo izletela jutros. Neka bela , on i još jedan i dole su otišli", kaže jedan od očevidaca.

Jake policijske snage su blokirale taj deo Obrenovca tragajući za ubicom. Oni smatraju da se ubica nalazi u blizini.

U pomoć kolegama u Obrenovcu došle su tri patrole Interventne jedinice iz Beograda i osumnjičeni za ubistvo supruge uhapšen je ubrzo u Zabrežju . Komšije kažu da su njih dvoje zajedno radili u firmi PRO TENT .

"Radila je sa mojom ćerkom u kuhinji tamo negde. Ne znam tačno šta je radila posle , al uglavnom radile su zajedno", kaže komšinica pokojne T.T.

Tošići imaju i malog sina, a komšije kažu da su se često svađali.

Najverovatniji motiv ovog ubistva je ljubomora . Kako su nam ispričali poznanici ubijene , ona je bila izuzetno lepa , a suprug joj je često pravio ljubomorne scene .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: