Povređeni bajker u stabilnom stanju

Povređeni bajker koji je sinoć pao s motora na putu u blizini Zvečana, tokom noći je prevezen u Klinički centar Srbije u Beogradu i njegovo stanje je stabilno.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 01.07.2012.

10:41

Default images

Upravnica bolnice u Kosovskoj Mitrovici Milena Cvetković je u izjavi Tanjugu rekla da se stanje povređenog bajkera stabilno, da mu je u mitrovačkoj bolnici ukazana neophodna lekarska pomoć, ali da njegovo stanje zahteva dalji medicinski tretman, jer ima teške povrede ekstremiteta i kuka.

On je upućen na dalje lečenje na zahtev svojih roditelja.

Motorciklista M.Ž. iz Zemuna povređen je sinoć, nešto pre 22 sata, kada je pao s motora i tom prilikom zadobio je teške povrede ekstremiteta.

On je u Kosovsku Mitrovicu stigao u grupi nekoliko hiljada bajkera, na tradicionalni veliki humanitarni rok koncert. Bajkeri iz Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske, Rusije i iz svih krajeva Srbije došli su u šestu bajk-rok misiju na Kosovu.

Na koncertu, koji je trajao do ranih jutarnjih sati, nastupili su grupa "Galija" i Nenad Neša Milosavljević, a kako je Tanjugu rečeno u kosovskoj policiji, skup je protekao bez incidenata.

Zamenik regionalnog direktora kosovske polcije Erdin Medić izjavio je Tanjugu da je jedini incident zabeležen u Rudaru kod Zvečana, kada je jedan motociklista pao s motora i zadobio teške telesne povrede.

Nakon završetka koncerta, jedan deo bajkera otišao je iz Kosovske Mitrovice, a drugi su ostali su ostali u tom gradu na severu Kosova.

Humanitarni karavan "Bajk rok misija 2012" krenuo je juče sa benzinske stanice "Zmaj 2" NIS Petrol u Beogradu ka Kosovskoj Mitrovici.

Predsednik "Harli Dejvidson kluba Srbija" Milić Radević je rekao da je iz Beograda ka Kosovskoj Mitrovici krenulo oko 1.500 motociklista, usput su im se priključili bajkeri iz drugih krajeva Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: