Uhapšeni učesnici tuče na Keju

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je beogradska policija lišila slobode učesnike tuče ispred restorana "Carska Ohota" na Dunavskom keju.

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2012.

20:58

Default images

Podsetimo, u toj tuči je povređen Nenad Vučković (25) iz Beograda koji je nakon toga i preminuo.

Dačić je rekao da su dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu privedeni Bojan Čantrić (27) i Aleksandar Čantrić (21) zbog postojanja sumnje da su učesnici tuče, koja se dogodila 17. juna, dok se potraga za ostalim učesnicima i utvrđivanju uzročno-posledične veze nastavlja.

Dačić je Tanjugu potvrdio i da je policija lišila slobode Stefana Vlajkovića (26) zbog sumnje da je izvršio krivična dela prevara i falsifikovanje isprave tako što je, na za sada neutvrđen način, pribavio falsifikovani sertifikat Fizičkog fakulteta u Beogradu o položenim ispitima.

Kako je rekao, sertifikat je priložio Fondu za mlade talente Srbije na konkursu za dobijanje stipendije za školovanje u inostranstvu, čime je doveo u zabludu odgovorna lica Fonda da mu odobre stipendiju u iznosu od 578.000 dinara, a novac je trošio za svoje potrebe.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom istražnom sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: