Lazarevac: Ubica je mušterija?

Beogradska policija uspela da rasvetli ubistvo M. A. (28), čije je beživotno telo nađeno pre pet dana u selu Petka kod Lazarevca, pišu "Novosti".

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 26.06.2012.

22:18

Default images

Pripadnici Trećeg odeljenja Policijske uprave za grad Beograd, kako "Novosti" saznaju, rasvetlili su ubistvo "prodavačice ljubavi" M. A. (28), čije je polugolo telo pronađeno pre pet dana, u ataru sela Petka.

Zbog sumnje da je ubio M. A. policija je uhapsila D. I. (35) iz Lazarevca. Prema prvim nezvaničnim informacijama, D. I. je odranije koristio usluge M. A., ali on to nije potvrdio na saslušanju u policiji. Njemu je određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati. U sredu bi trebalo da bude priveden istražnom sudiji na saslušanje, kome će možda, reći zbog čega je, na tako brutalan način, usmrtio M.A.

Prema prvim informacijama do kojih se došlo u istrazi, D.I. je metalnim ključem usmrtio M. A., udarivši je više puta njime po glavi, sve dok nesrećna devojka nije preminula. Beživotno telo M. A. u gomili slame pronašao je meštanin sela Petka J. R., koji je došao da izbalira slamu na svojoj njivi, udaljenoj oko 500 metara od magistrale. Devojka je imala vidne povrede glave. Na delu njive gde je leš nađen, na više mesta, bili su i vidljivi tragovi, pa se pretpostavlja da se nesrećna devojka borila za život, sve dok od mnogobrojnih povreda nije izdahnula.

Prilikom uviđaja i saslušanja potencijalnih svedoka, jedna od devojaka, koja je poznavala i bila u dobrim odnosima sa nastradalom M. A., rekla je policiji da ju je poslednji put videla kad su se, na raskrsnici, rastale i otišle automobilima, sa mušterijama. Svaka od njih s drugim i različitim putevima. Nastradala M. A. je, navodno, sela u "fijat punto" crne boje, u kom je bio krupniji muškarac, posle čega se više nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke koje su joj slale drugarice. Kobne večeri, na sebi je imala crne helanke, roze majicu i japanke, a u ruci crnu torbicu, u kojoj nije bio nijedan dokument koji bi je identifikovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: