Džombić helikopterom ide u kafanu

Premijer RS Aleksandar Džombić helikopterom sleteo ispred kafane u Skender-Vakufu. "Gazela" kojom je stigao za sat leta ima i do 4.000 KM ukupnih troškova.

Izvor: Dnevni avaz

Četvrtak, 21.06.2012.

13:14

Default images

U vreme kada se obični građani bore kako da prežive svaki dan, pojedini političari u BiH uživaju i troše nemilice budžetski novac, piše Dnevni avaz i navodi najnoviji primer Aleksandra Džombića, predsednika Vlade RS, koji je ni manje ni više, helikopterom sleteo tik pred kafanu.

"Gazela" kojom je Džombić došao pred kafanu za sat leta troši 180 litara kerozina. Jedan litar košta oko tri konvertibilne marke.

Međutim, to je najjeftinija stavka u letovima. Jednostavnom računicom dolazi se do podatka da za sat leta ovakve letelice imaju do 4.000 KM ukupnih troškova.

Dok su iz pravca Travnika i Banjaluke u taj objekat dolazila službena vozila s uključenim rotacionim svetlima, jedino je premijer stigao helikopterom. Taj restoran, inače, je udaljen svega sat vožnje od Banjaluke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: