Eštonova: Ko je Toma, kako izgleda?

Zvaničnici u Briselu se još nisu navikli na novog predsednika Srbije, pa je tako i šefice evropske diplomatije upitala ko je Tomislav Nikolić i kako izgleda.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2012.

20:57

Default images

"Roberte, mora neko sa mnom pošto ne znam kako čovek izgleda", rekla je šefica evropske diplomatije Ketrin Ešton pre susreta sa Tomislavom Nikolićem u Briselu.

"Ko zna kako on izgleda?", upitala je Eštonova, na šta joj je jedna saradnica pritekla u pomoć rekaviši da ima sliku Nikolića.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravi u Briselu, gde se sreo sa predsednikom Evropske komisije Žoze Manuel Barozom, šeficom evropske diplomatije Ketrin Ešton i posrednikom u dijalogu Beograda sa Prištinom Robertom Kuperom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: