Tuđmanov rođak nestao u Novom Sadu

Rođak nekadašnjeg hrvatskog predsednika Franje Tudjmana, Igor Tuđman (32), nestao je 7. maja u Novom Sadu, od kada mu se gubi svaki trag, piše Blic.

Izvor: Blic

Četvrtak, 07.06.2012.

12:25

Default images

Kao poslednje mesto gde je viđen pominje se motel "Prenoćište Stojić" u Partizanskoj ulici, a njegov nestanak je prijavila supruga Andrea, koja je, zajedno sa njim, došla u Novi Sad.

Prema pisanju "Blica", supružnici su navodno došli u Novi Sad zbog pokretanja nekog biznisa, ali je Tuđman istog dana po dolasku napustio motel, a već sutradan Andrea je prijavila policiji nestanak svog supruga.

U novosadskoj policiji navode da postoje indicije da se Igoru nije dogodilo ništa, već da je napustio Srbiju i vratio se u Hrvatsku, zbog čega će biti zatražena pomoć hrvatske ambasade kako bi se proverilo da li se Igor vratio u svoju zemlju.

Pokojni hrvatski predsednik Franjo Tuđman bio je stric ocu Igora Tuđmana.

Pored izleta u muzičke vode, kako navodi "Blic", Igor Tuđman je svojevremeno u hrvatskim medijima povezivan i sa podvođenjem 18-godišnje devojke, što je kasnije oštro demantovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: