Majami: Kanibal žrtvi pojeo lice

Nepoznati muškarac u Majamiju napao beskućnika, kome je počeo da jede lice. Policija je ubila napadača, a žrtva je u bolnici i lekari se bore za njegov život.

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 28.05.2012.

10:43

Default images

Policija još nije objavila detalje šokantnog napada, a za sada se pretpostavlja da je napadnuti bio beskućnik na koga je napadač slučajno naleteo. Ceo događaj odvijao se ispod nadvožnjaka na mestu gde je predviđen prolaz za pešake, piše list Majami herald.

Kako se navodi, napadač je bio bez odeće, srušio je beskućnika na tlo i počeo da mu jede lice. Strašnu scenu videla je jedna prolaznica koja je alarmirala policiju.

Po dolasku na mesto događaja, policijski službenik pucao je u muškarca koji je "jeo lice drugog čoveka", ali, kako piše "Majami herald", čija se zgrada nalazi nedaleko od mesta događaja, "kanibal" nije prestajao da jede lice muškarca kog je napao. Nakon toga je policajac u njega ispalio više metaka.

O uzrocima napada još se malo zna. Iako još za to nema dokaza, policija veruje da je napadač bio u stanju kokainske psihoze, nuspojave kokaina zbog koje temperatura tela naglo raste, zbog čega zavisnik skida odeću sa sebe.

Kako saznaje CBS Majami, napadnuti muškarac je sada u bolnici, gde se lekari bore za njegov život. Ostao je bez nosa i bez očnih jabučica.

Ta televizija saznaje i da su policajci bili šokirani onim što su videli. Naime, oni su rekli da žrtva skoro da nema lice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: