"Nikolić želi Srbiju na putu ka EU"

Saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine jeste grubi falsifikat onoga što je novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić izgovorio u Moskvi, kažu iz SNS.

Izvor: B92

Nedelja, 27.05.2012.

12:57

Default images

Tomislav Nikolić je jasno saopštio da želi Srbiju na putu ka Evropskoj Uniji, i da želi da Srbija prihvati vrednosti EU, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

Nikolić je tokom razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom upozorio da će taj put biti dug i neizvestan, a on je takav zahvaljujući neodgovornoj i pogrešnoj politici Borisa Tadića i Nenada Čanka.

Na ovu posetu reagovala je saopštenjem Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja je ocenila da poseta novoizabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića predsedniku Rusije pokazuje da će Srbiju skupo koštati to što ga je izabrala za predsednika, jer on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta.

Kriminal i korupcija na najvišem nivou postali zaštitni znak Srbije proteklih godina, proces privatizacije sproveden je po “pljačkaško-mafijaškim principima”, a takozvana reforma pravosuđa bila je “simbol uništenja svih institucija u Srbiji.” To su pravi razlozi zbog kojih Srbija još nije u Evropskoj Uniji, a ne reči novoizabranog predsednika Srbije, saopšteno je iz SNS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: