Rekordna poseta B92.net za izbore

Tokom drugog kruga glasanja za predsednika Srbije, sajt B92.net je imao izuzetnu posećenost.

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2012.

15:04

Default images

Na dan glasanja 20. maja otvoreno 4.200.000 stranica, a u ponedeljak 21. maja više od 4.300.000 stranica.

Tokom izbornih noći na našem sajtu su u svakom trenutku bile desetine hiljada posetilaca, koji su iz minuta u minut pratili sva najvažnija dešavanja i dobijali najbrže informacije o izbornim rezultatima. A B92.net se pratio i u izbornim štabovima.

Na dan održavanja opštih izbora 6. maja, otvoreno je više od 3.800.000 stranica sajta b92.net, dok je narednog dana premašen rekord sajta po broju otvorenih stranica – više od 4.800.000.

Čitaoci sajta b92.net su navikli da na našem portalu u formi specijala prate događaje od velike važnosti za građane Srbije, pa je tako bilo i ovoga puta, tokom opštih izbora. Informativna redakcija sajta b92.net je pripremila bogat specijal posvećen izborima u Srbiji koji, pored vesti, intervjua i uobičajene analitike, obiluje interaktivnim sadržajima poput mape Srbije na kojoj je prikazano kako se od 2000. godine do danas glasalo u Srbiji, mape sa svim sazivima srpskog parlamenta od 1990. do danas, interaktivne igrice u kojoj se mogao predviđati rezultat izbora...
Posebnu pažnju posvetili smo pripremi i realizaciji izbornog bloga uživo, putem kojeg smo, kao i veliki svetski mediji, iz minuta u minut izveštavali čitaoce o svim najnovijim događanjima, kako na dan glasanja, tako i u danima posle izbora, kada smo pratili reakcije na osvojene glasove i spekulacije o mogućim stranačkim koalicijama. Izborni blog uživo za današnji dan možete pratiti na ovoj stranici.

Novom organizacijom naslovne strane na dan glasanja u drugom krugu predsedničkih izbora pokušali smo da informacije o toku glasanja saopštimo na što jednostavniji i pristupačniji način.

Na dane glasanja, kroz moderaciju tima b92 prolazilo je u proseku po 4.000 komentara čitalaca, a veliku posećenost zabeležili smo i na svim mobilnim platformama (android, iOS i mobilni sajt).

I dok su u centru pažnje bili izbori, odlične rezultate posete imali su i ostali delovi našeg sajta poput Sporta, Života i Biza.

Zahvaljujemo vam na ukazanom poverenju, nastavićemo i dalje da vam pružamo brze i tačne vesti na b92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: