Povredio bivšu ženu i sina

Požarevljanin Nenad S. (51) uhapšen je pošto je svog maloletnog sina A. S. isekao po šaci, dok je ašovom tukao njegovu majku, svoju bivšu suprugu.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.05.2012.

12:16

Default images

Sin je pokušavao da zaštiti majku od nasilnog oca.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Nenada S. (51) iz Požarevca, zbog nasilja u porodici.

On je osumnjičen da je 30. aprila, u kasnim noćnim satima, na ulici, ispred kuće u kojoj živi s bivšom suprugom, u Ulici Vase Čarapića u Požarevcu, pod dejstvom alkohola, nakon svađe, ašovom tukao bivšu suprugu V. S. (46).

Povređenoj je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su joj povrede glave, podlaktice i šake, pa je zadržana u požarevačkoj bolnici.

Njihovu ćerku je nakon svađe ponižavao, a tokom svađe ašovom povredio i maloletnog sina, koji je pokušao da zaštiti majku.

Osumnjičenog je policija uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: