Subotica: Ubijen u tuči imigranata

Jedan muškarac ubijen je jutros oko tri sata u tuči dve grupe ilegalnih imigranata iz Avganistana i Pakistana na napuštenom salašu u okolini Subotice.

Izvor: B92

Utorak, 01.05.2012.

11:44

Default images

Od povreda zadobijenih oštrim predmetom, na licu mesta je preminuo pakistanski državljanin H.J, dok je drugi teško povređen prevezen u subotičku Opštu bolnicu.

Kako navodi izvor "Blica" iz MUP-a Srbije, do tuče je verovatno došlo kada su Pakistanci napali grupu avganistanskih imigranata koji su takođe bili sakriveni u okolini salaša na Senčanskom putu.

Nakon tog napada, Avganistanci su krenuli u osvetu koja se završila ubistvom.

"U najbržem mogućem roku ekipa je stigla na lice mesta, gde su bila dva povređena lica. Zatečeno je telo mlađe muške osobe sa povredom grudnog koša, i to je bila smrtonosna povreda. Drugi povređeni pacijent je bio u stabilnom stanju i svestan. Imao je ubodnu telesnu povredu u predelu grudnog koša, zadobijenu verovatno nožem i ubodnu povredu u predelu butine. Doktorka je navela da je bio poprilično uplašen i zbunjen, naravno. Govorio je na engleskom i bio je preplašen, tako da nisu mogli mnogo podataka od njega da dobiju", izjavila je za B92 Mihaela Budimski, portparolka Doma zdravlja u Subotici.

Zločin je policiji prijavio državljanin Pakistana.

Svedok zločina je na priveden na saslušanje u policiji, ali zbog jezičke barijere on za sada nije pružio informacije o ubici. Policija na salašu nije zatekla nijednog učesnika tuče, a potraga je nastavljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: