Masovni ubica hara Vašingtonom?

Jedan turista je ubijen, a dve osobe su teško povređene u tri odvojena napada u poslednja 24 sata u Vašingtonu a policija sumnja da se radi o jednom napadaču.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2012.

22:52

Default images

Sva tri napada su se dogodila u razdaljini od desetak blokova u severozapadnom delu Vašingtona u kraju koji se zove Petvort.

Prvo je utorak uveče pronadjeno telo Garija Dederiča (66), koji je u Vašington došao u turističku posetu iz Denvera. Na potiljku žrtve su uočeni tragovi udarca tupim predmetom, rekla je šefica vašingtonske policije Kejti Lanijer.

U sredu ujutru je nedaleko odatle, pronadjen crni muškarac star 53 godine, čije ime policija nije saopštila, kako leži povredjen na ulici. On je takodje imao povrede na glavi izazvane tupim predmetom i lekari se trenutno bore za njegov život u bolnici.

Iste večeri je povredjena još jedna osoba, tridesetsedmogodišnja žena, na mestu koje se nalazi nekoliko blokova udaljeno od mesta gde su se dogodila prva dva napada.

Policija je saopštila da su se sva tri napada dogodila dok su žrtve same šetale ulicom i pozvala stanovnike tog kraja da u narednom periodu izbegavaju da idu sami ako je to moguće.

Pretpostavlja se da je u sva tri napada korišćen čekić. Pošto niko od žrtava nije opljačkan i sve su različitih rasa, ta dva motiva policija isključuje kao razloge napada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: