Čaves se vratio u Venecuelu

Predsednik Venecuele Ugo Čaves, koji boluje od raka, vratio se u Karakas posle nove ture radioterapije na Kubi, saopštili su jutros venecuelanski zvaničnici.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.04.2012.

08:50

Default images

Ministar informisanja Andres Isara najavio je Čavesov dolazak na mikroblogu "Tviter" i postavio je sliku levičarskog lidera na avionskoj pisti, navodi AFP.

Čaves je juče na "Tviteru" i sam najavio svoj dolazak.

"Nalazim se u avionu! Svi su sreći zato što se vraćamo u našu voljenu Venecuelu. Fidel i Raul Kastro vam šalju pozdrave! Živela Venecuela!", napisao je Čaves.

Dok su zvaničnici ranije rekli da će to biti poslednja tura radioterapije, sam Čaves je ove nedelje kazao da će se vratiti na Kubu na još jedan tretman.

Venecuelanski predsednik je 26. februara drugi put operisan od raka koji se ponovo pojavio u abdomenu. Rak je otrkiven u junu 2011. godine.

Čaves (57), koji će se na izborima 7. oktobra kandidovati i za treći šestogodišnji mandat, nikada nije javno otkrio od koje vrste raka boluje, niti tačnu lokaciju malignog tumora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: