Sprečen šverc lekova na Horgošu

Zajedničkom akcijom carine i policije na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš sprečen je pokušaj krijumčarenja 129 kutija raznih vrsta lekova.

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.04.2012.

17:12

Default images

U saopštenju Uprave carina se navodi da su lekovi pronađeni 13. aprila tokom detaljne kontrole vozila marke "pežo 307" u prostoru predviđenom za rezervni točak, naslonima prednjih sedišta, pepeljari, pregradama levih vrata, ispod prednjih sedišta, fluoroscentnom prsluku, džepovima suvozača i u kutijama.

Među otkrivenim lekovima nalazili su se kortikosteroidi (Diprophos- betametazon), lekovi za smirenje, hipertenziju (Furosemid), protiv kamena u bubregu (Rowatinex), za Parkinsonovu bolest (Akineton- periden), šlog (Nitromint), zatim antiepileptik (Frisium), za terapiju glaukoma (Huma- Zolamid), kao i hormonske tablete (Estrofem, Pregnyl), lekovi za smirenje (Andaxin - meprobamate), hemostatik (Dicynone) i drugi, saopšteno je iz Uprave carina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: