NS: Sahranjena i poslednja žrtva

Na novosadskom Novom groblju sahranjena je novinarka Televizije Delta Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci “Kontrast” .

Izvor: B92

Sreda, 04.04.2012.

17:15

Default images

Tamarin otac Branko rekao je, opraštajući se od ćerke, da će predložiti da se mesto nesreće izravna i na njemu podigne spomenik svim žrtvama tragedije.

“Da se nikada više na takav način ne izgubi nijedan mlad život, da se nijedna porodica ne zavije u crno”, rekao je on, obećavši da će tu inicijativu sprovesti "ma koliko mu snage trebalo za to”.

Tamara Miladinović sahranjena je uz zvuke tambura i pesme “Na te mislim” i “Tiho noći”.

Sahrani Tamare Miladinović, pored članova porodice, mnogobrojnih prijatelja, kolega studenata, novinara i građana, prisustvovali su i gradonačelnik Igor Pavličić i predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

Tamara (25) je bila studentkinja žurnalistike u Novom Sadu, a već nekoliko godina radila je na novosadskoj Televiziji Delta, kao voditeljka i novinarka u informativnim i zabavnim emisijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: