Euleks: Za ubistvo 9 godina zatvora

Mešovito veće u Okružnom sudu u Kosovskoj Mitrovici osudilo je Remzija Hasanaja na devet godina zatvora za ubistvo i neovlašćeno vlasništvo i upotrebu oružja.

Izvor: Tanjug

Sreda, 28.03.2012.

18:31

Default images

Sudsko veće, sastavljeno od dvoje Euleksovih i jednog lokalnog sudije, proglasilo je optuženog krivim zato što je 18. novembra 2010. godine u Mitrovici nožem ubio Musu Durmišija.

Durmiši je podlegao ranama na putu ka bolnici u Mitrovici, a sudsko veće je takođe konstatovalo da je, između 1990. i 24. avgusta 2010, optuženi posedovao oružje - pištolj marke TT M57 bez važeće dozvole.

Optuženi je oslobođen optužbe po drugoj tački za neovlašćeno vlasništvo, kontrolu, posedovanje i upotrebu oružja.

Tužilac u ovom predmetu bio je iz Euleksa, stoji na kraju saopštenja Misije EU na Kosovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: