Lokalizovan požar na obali Dunava

Veliki požar koji je zahvatio rastinje na levoj obali Dunava, kod Kranjače, lokalizovan je i vatra je pod kontrolom, kažu iz Uprave za vanredne situacije.

Izvor: Beta

Sreda, 28.03.2012.

21:46

Default images

Požarom je bio zahvaćen pojas između reke i nasipa, od Keja 25. maj do Pančevačkog mosta u dubini od oko 300 metara.

Sanja Žugić- Vuksanovićeva iz gradske Uprave za vanredne situacije je za B92 nešto ranije rekla da nema nikakvih opasnosti, jer u tom delu nema nikakvih objekata, ni domaćinstava, tako da niko nije ugrožen požarom.

Žugić-Vuksanovićeva je napomenula da je "brod vatrogasac" gasi požar, pošto zbog nepristupačnosti terena ne mogu da intervenišu vatrogasci s kopna.

Svakoga dana u Beogradu zbog paljenja niskog rastinja ima između 20 i 30 intervencija, pa vatrogasne ekipe teško uspevaju da pokriju sve intervencije, upozoravaju iz Uprave za vanredne situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: