Ubio taštu, pa pobegao sa svastikom

Požarevačka policija uhapsila je Sašu B. (29) zbog sumnje da je 11. marta ubio taštu Todorku D. (40), a posle zločina pobegao sa šesnaestogodišnjom svastikom.

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

16:05

Default images

Saši B. određeno je zadržavanje zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i neovlašćeno držanje i nošenje oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Požarevac.

Saša B. i maloletna D.D. su jutros oko 07.00 sati primećeni na petrovačkoj autobuskoj stanici, a policija je osumnjičenog uhapsila, nakon organizovanog praćenja, vodeći računa o bezbednosti građana koji su u tom momentu bili na autobuskoj stanici.

Osumnjičeni je prilikom hapšenja imao pištolj sa metkom u cevi kojim je izvršio ubistvo, kao i gasni pištolj, navedeno je u saopštenju.

Policija se zahvaljuje građanima koji su joj dojavama pomogli da, posle devet dana potrage, uhapsi osumnjičenog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: