Bečej: Čovek sam sebe kastrirao

Četrdesetsedmogodišnji J. B. iz Bečeja se, iz još neutvrđenih motiva, u pijanom stanju samokastrirao, a potom samom sebi pružio prvu pomoć zašivši rane.

Izvor: Beta

Utorak, 20.03.2012.

18:34

Default images

On je potom pokušao ceo slučaj da prikaže kao napad nepoznatih osoba na njega, a zatim je rekao da mu je teške povrede nanela supruga, javila je Radio-televizija Vojvodine.

Pacijent je hospitalizovan na odeljenju psihijatrije Kliničkog centra Vojvodine (KCV) u Novom Sadu i stanje mu je stabilno, rekla je portparol KCV Jelena Jurišin.

Još nisu utvrdjeni razlozi zbog kojih je to uradio. Do samopovredjivanja je došlo 16. marta u jutarnjim satima, a nesrećni čovek se ubrzo potom javio u Dom zdravlja u Bečeju, gde su mu konstatovane teške telesne povrede pa je hitno prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

"U Klinički centar Vojvodine pacijent je primljen 16. marta. Hospitalizovan je na Klinici za urologiju, a posle toga je prebačen na odeljenje psihijatrije, gde se i sada nalazi. Stanje mu je stabilno", rekla je Jurišin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: