Pančevo:Vozač BMW pušten na slobodu

Vozač BMW, koji je juče usmrtio dve devojke zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju, pušten je na slobodu, saznaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

16:37

Default images

U dosadašnjoj istrazi policija je utvrdila da je vozač BMW-a bio pod dejstvom alkohola i da nije poštovao pravila u saobraćaju.

Dve osobe teške povređene u petak uveče na pančevačkom putu i dalje su životno ugrožene.

"Činjenično stanje je da je vozač bio pod uticajem alkohola i nakon kontrole alkotest, na licu mesta vozač se upućuje na vađenje krvi dva puta na sat vremena, pa će se analizama utvrditi tačna količina koja je bila u njegovom organizmu. U ovom slučaju bio je prolaz kroz crveno svetlo i sudar dva vozila, a pojavila su se dva krunska svedoka koja su potvridila da je BMW prošao kroz crveno svetlo i nažalost izazvao katastrofalnu posledicu ", kaže Milomir Čabarkaba, pomoćnik načenika saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: