Pantić: Zaustavljena vozila Euleksa

Kolona vozila Euleksa sa cisternama i kućicama za smeštaj carinika zaustavljena je oko 11 sati u mestu Banov Do u opštini Zvečan na putu Zvečan - Zubin Potok.

Izvor: B92

Petak, 02.03.2012.

13:56

Default images

Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić rekao je novinarima da je kolona Euleksovih vozila krenula iz pravca Jagnjenice u opštini Zubin Potok prema administrativnom prelazu Jarinje.

"U mestu Banov Do meštani su se spontano okupili i sprečili ih da prođu, jer je to u suprotnosti sa dogovorom koji su predsednici opština Zvečan i Zubin Potok Dragiša Milović i Slaviša Ristić postigli sa predstavnicima Euleksa da se može kretati po jedno vozilo Euleksa, u kome se mogu nalaziti samo predstavnici Euleksa, a nikako carinici ili oprema koju bi trebalo da koriste na administrativnim prelazima", rekao je Pantić.

Kfor je, prema njegovim rečima, blokirao taj deo puta. Međutim, nakon što su se na mestu događaja okupili građani, vojnici Kfora su se povukli i saobraćaj je normalizovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: