"Uključiti Srbe u rezerviste BSK"

Zamenik ministra Bezbednosnih snaga Kosova Slaviša Filipović poručio da je cilj uključivanje većeg broja Srba u rezervni sastav kosovskih bezbednosnih snaga.

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

20:38

Default images

U saopštenju Ministarstva navodi se da je Filipović danas u Gnjilanu razgovarao s predsednikom te opštine Ćemalom Mustafom i s njegovim saradnicima, kao i s komandantom Prvog bataljona Brigade za brzo reagovanje (BBR) BSK, potpukovnikom Agronom Bajramijem.

Razgovoru je prisustvovao i zamenik predsednika za zajednice u opštini Gnjilane Milan Stojanović.

Tokom sastanka, kako je saopšteno, reči je bilo o širenju svesti kod građana u Gnjilanu da se prijave u rezerviste BSK.

Predsednik opštine je istakao da je zadovoljan saradnjom sa BSK i rekao da su "zajednice oblasti stekle poverenje u BSK i da se svakim danom primećuju pozitivne promene na ovom planu".

Ovo je bila prva poseta zamenika ministra BSK Slaviše Filipovića opštini Gnjilane. Iz Kancelarije BSK za odnose sa javnošću saopšteno je da je Gnjilane opština koja ima najviše, 12 odsto, pripadnika nacionalnih zajednica u BSK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: