Venčanje za 200 parova 12. maja

Sudbonosno „da" 12. maja će izgovoriti oko 200 parova ispred Starog dvora, u okviru tradicionalne manifestacije „Kolektivno venčanje".

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

23:54

Default images

Kao i prethodnih 13 godina, kolektivno venčanje je besplatno.

Do sada se prijavio 101 par iz Srbije i regiona, ali se očekuje da ih i ove godine na platou ispred gradske skupštine bude najmanje 200.

Milan Krkobabić, zamenik gradonačelnika Beograda, rekao je da najmlađi par na ovogodišnjem kolektivnom venčanju ima 19, a najstariji 65 godina.
"Mladence očekuju i brojni pokloni sponzora. Odavno je postalo jasno da grad Beograd brine o povećanju prirodnog priraštaja i motiviše mlade ljude da uplove u bračne vode," rekao je Krkobabić.
Među parovima koji su se već prijavili ima i onih koji donedavno nisu razmišljali o venčanju, ali ih je privukla ova jedinstvena, a ujedno i besplatna manifestacija.
Idejni autor projekta Tivi Melčev najavio je da će mladenci imati priliku i da prisustvuju jednom meču najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a razmišlja se i o odlasku vozom na izlet u Sremske Karlovce.

Manifestacija počinje u 10 časova ispred Skupštine grada, gde će biti obavljena ceremonija venčanja, a nakon bacanja novčića u fontanu na Trgu Nikole Pašića povorka mladenaca uputiće se ka restoranu „Velika Skadarlija", gde će se ovogodišnje „Kolektivno venčanje" formalno završiti. Prijave i obaveštenja za ovogodišnje „Kolektivno venčanje" mogu se dobiti svakog radnog dana od 12 do 15 sati telefonom, na broj 063/8833-220 ili putem sajta www.kolektivnovencanje.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: