"Nagrada za državu sa zvezdicom"

Lider DSS-a Vojislav Koštunica tvrdi da je vlast "priznala da na našoj teritoriji postoji država Kosovo sa zvezdicom", i da je EU zbog toga nagradila vlast.

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

19:32

Default images

On je dodao da sada vlast u Srbiji "može na izborima da maše kandidaturom".

Koštunica je ocenio da od dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU Srbija nema nikakve koristi. On je dodao da bi Srbija trebalo da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije.

"Ako zaista hoćemo da idemo napred, da pokrenemo privredu, da unesemo stabilnost u zemlju, ako hoćemo normalan život, normalan razvoj Srbije, što znači i povratak dostojanstva i nacionalnog samopoštovanja, onda Srbija treba da se okrene sebi, da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije koje predstavljaju samourušavanje Srbije", rekao je Koštunica u saopštenju dostavljenom medijima.

Prema njegovim rečima za budućnost Srbije potrebna je nova politika, i politička neutralnost zemlje, što je važna ideja koja može da omogući stabilnost i razvoj Srbije.

On je rekao da će se urušavanje privrede i rušavanje zemlje nastaviti dok god u Srbiji bude na snazi politika da EU nema alternativu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: