Anđelina finansira uklanjanje mina

Nakon zagrebačke premijere filma "U zemlji krvi i meda", hrvatski mediji prenose da će Anđelina Džoli finansirati uklanjanje mina u okolini Gospića.

Izvor: tportal.hr

Nedelja, 19.02.2012.

19:41

Default images

Kako je najavljeno, Džoli će donirati sredstva za raziminiravanje u Ličko - senjskoj županiji, a Večernji list saznaje da je reč o površini u mestu Lički Osik nedaleko od Gospića. U Fondaciji 'Hrvatska bez mina' nisu želeli da otkriju detalje mogućeg projekta, ali su naveli da je holivduskoj glumici predstavljen projekat Foruma za vaspitanje osnovne škole u Kastvu.

Taj projekat ima za cilj razvijanja solidarnosti sa decom koja žive u županijama koje imaju probelem sa zaostalim minama. Anđelina Džoli je navodno odmah želela da se ukuljuči u taj projekat koji ima za cilj sakupljanja novca za pomoć deci.

Najivše sumnjivih minskih područja ima u Ličko-senjskoj, Osječko-baranjskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, dok su Gospić i Otočac gradovi s najviše minski sumnjivih područja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: