Dve nove žrtve snežnog nevremena

U krugu bolnice u Sremskoj Kamenici pronađena je 68-godišnje E. K. u smetu snega. Jovan J. iz okoline Jagodine stradao je kada je na njega pao krov.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2012.

21:47

Default images

E.K. je sredu primljena na lečenje u Institut za plućne bolesti, a sutradan popodne je nestala, navela je portparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić.

Osoblje Instituta je njen nestanak prijavilo policiji pošto je primetilo da je nema u sobi nekoliko sati, ali je potraga juče ostala bez rezultata.

Telo pacijentkinje je pronađena rano jutros, oko sedam sati, u snegu ispred Centra za magnentu rezonancu, koji se nalazi u posebnoj zgradi u okviru bolničkog kompleksa Sremska Kamenica.

Telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu na obdukciju kako bi bio utvrđen uzrok smrti, kazala je Tomićeva i dodala da će se nakon toga znati da li je umrla od posledica bolesti ili smrzavanja.

Jovan J. (80) iz sela Lovci, oko 15 kilometara od Jagodine, smrtno je stradao u svom dvorištu kada se na njega urušio krov pomoćnog objekta, izjavila je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Nesreća se dogodila jutros oko 7,50 sati, dodala je ona. Na mesto nesreće, uz policiju, izašla je i ekipa Službe hitne pomoći, koja je konstatovala smrt, napomenula je Cvetić.

Kako je došlo do nesreće, utvrdiće istraga koja je u toku, zaključila je Cvetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: