"Vlasnici plovila bili obavešteni"

Svi vlasnici plovila na Dunavu bili su na vreme obavešteni na opasnost od leda i imali su vremena da ih uklone ocenio je Pokrajinski štab za vanredne situacije.

Izvor: Beta

Petak, 17.02.2012.

22:31

Default images

"Štetu su pretrpeli oni koji nisu poslušali savete ovlašćenih organizacija i stručnih lica", navodi se u saopštenju Štaba.

Precizira se da su vlasnici bili upozoreni na opasnost još pre 15 dana.

Led na Dunavu u Novom Sadu prouzrokovao je poslednjih dana veoma velike štete, jer je uništavao pontone u marinama za koje su bili vezani brodići i čamci, zatim splavove, restorane i kućice na reci.

Pokrajinski štab je u saopštenju naveo da su dva tanka i jedna barža, koje je led pomerio nekoliko kilometara nizvodno od Novog Sada, dobro usidreni i da ne postoji opasnost od njihovog pokretanja. Dodaje se da su ti tankovi i barža prazni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: