Jovanović: DS ponižava SPO

Lider LDP-a izjavio da DS ponižava SPO jer nije normalno tražiti od SPO da glasa za koaliciju koja je izbacila SPO, a zadržala predstavnike koji nisu u stranci.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.02.2012.

14:07

Default images

"LDP nije odgovorna za probleme vladajuće koalicije i ne mislim da se tu radi o ucenama SPO-a iako je demokratama najlakše da to tako opišu. To je mizeran odnos i ponižavanje pre svega (predsednika SPO) Vuka Draškovića, a potom i njegove stranke", rekao je Čedomir Jovanović na konferenciji za novinare.

SPO je nedavno odlučio da ne učestvuje u radu Skupštine dok ministar Srđan Srećković i državna sekretarka Sanja Čeković, koji su na te funkcije postavljeni po predlogu SPO-a, ne podnesu ostavke. DS to komentariše kao unutarstranačke probleme i ucene.

Jovanović je istakao da SPO ne zaslužuje takav odnos od onih sa kojima je u koaliciji, kao i da Drašković ne zaslužuje, kako je rekao, ta poniženja.

"Nije normalno tražiti od SPO da glasa za vladajuću koaliciju, koja je tu stranku izbacila, a zadržala dva njena predstavnika koji odavno nisu njeni članovi", dodao je on.

Prema njegovim rečima, objašnjenje DS da nastali problemi nisu međustranački, već unutarstranački, možda jeste tačno ako govore o problemima u DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: