CG: Moguće restrikcije struje

Operativni štab za vanredne situacije u Crnoj Gori pozvao je potrošace da se racionalno ponašaju u potrošnji električne struje.

Izvor: Beta

Sreda, 08.02.2012.

21:08

Default images

Upozorenje je upućeno s obzirom na veliku potrošnju električne struje, ali i zbog toga što će hladno vreme potrajati.

Prema najnovijoj odluci Operativnog štaba, magistralni put od Podgorice do Bijelog Polja biće zatvoren za saobraćaj, osim za teretne kamione koji su na graničnim prelazima Dobrakovo i Dračevac ušli na teritoriju Crne Gore, a koji prevoze hranu.

Kamioni će na tom putu, kako je saopšteno, uz pratnju policije, moći saobraćati od 20.00 do dva časa po ponoći.

U Crnoj Gori se i dalje očekuju vrlo niske temeprature, jutarnje u nekim mestima čak do minus 20 stepeni.

U međuvremenu, helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore evakuisao je carinike Ratka Luburića i Zorana Doderovića, koji su nekoliko dana bili zavejani na graničnom prelazu Šćepan Polje prema Bosni i Hercegovini.

Carinike su prethodnih dana pokušali da evakuišu spasilačke ekipe motornim sankama i helikopterom, ali nisu uspeli zbog vremenskih neprilika.

Kako je saopšteno iz MUP-a, Luburić i Doderović se nakon evakuacije osećaju dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: