VR:Izgoreo auto oca funkcionera SPS

U noći između ponedeljka i utorka zapaljen "jugo 55", vlasništvo Dragana Antića, čiji je sin Zoran predsednik Gradskog odbora SPS.

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 07.02.2012.

23:41

Default images

Posle policijskog uviđaja, izvesno je da je do požara došlo paljenjem papirnog džaka - najverovatnije natopljenog neutvrđenom zapaljivom tečnošću - ispod prednjeg branika, posle čega se plamen proširio i ka motoru.

Istražni organi pokušavaju da rasvetle ovaj incident, a - za početak - Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju biće podneta krivična prijava protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja sumnje da je izvršeno krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Dodatnu težinu ovom slučaju, međutim, daje i činjenica da je "pasat" Zorana Antića zapaljen krajem juna prošle godine...

"Ovo prevazilazi sve mere ljudskosti. Moj otac je penzioner i nema nikave dileme da se, zapravo, radi o ataku na mene", izjavio je prvi čoveg GO SPS.

Inače, prethodnih godina u Vranju je zapaljeno čak deset automobila u privatnom vlasništvu, a planula su i četiri ugostiteljska objekta. Počinioci - ni u jednom slučaju - još nisu otkriveni!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: