Stigla ostavka ministarke sporta

U Skupštinu Srbije stigla je ostavka Snežane Samardžić Marković na mesto ministarke omladine i sporta, koju je podnela 3. februara.

Izvor: B92

Utorak, 07.02.2012.

20:31

Default images

Samardžić Markovićeva je ostavku podnela zbog, kako je navela, priprema za stupanje na dužnost generalne direktorke Direktorata za demokratiju u Savetu Evrope.

Ona je tada rekla da je funkcija generalnog direktora Direktorata za demokratiju u Savetu Evrope priznanje celoj Srbiji, ali istovremeno i priznanje rezultatima koje je postiglo čitavo Ministarstvo omladine i sporta.

"Sa tog mesta učiniću sve što mogu da pomognem našoj zemlji da što brže i što uspešnije prođe putem evropskih integracija", istakla je Samardžić Markovićeva i dodala da joj je namera da se nakon mandata vrati u Srbiju i da sa znanjem, iskustvom i kontaktima stečenim na novoj dužnosti pomognem našoj zemlji.

Mandat Samardžić Markovićeve će prestati kada parlament, bez rasprave, konstatuje njenu ostavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: