Tadića i Josipovića "zarobio" sneg

Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, ostali su na Jahorini, jer su im vremenske neprilike onemogućili povratak.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2012.

23:39

Default images

Tadić je odložio put u Beograd, jer sneg i niske temperature otežavaju saobraćaj na putevima u tom i drugim delovima Bosne i Hercegovine.

Još nije poznato da li će Josipović sutra, kako je planirao, otputovati u Tuzlu gdje bi trebao da održi predavanje na temu "Hrvatska spoljna politika - kako biti dobar sused".

Takodje, Josipović bi sutra u Tuzli trebao da prisustvuje potpisivanju Sporazuma o zajedničkoj saradnji izmedju univerziteta u Tuzli i Zagrebu.

Predsednici Hrvatske, Srbije i tri člana Predsedništva BiH danas su na Jahorini kod Sarajeva učestvovali na sastanku na kojem su dogovorili rešavanje pet regionalnih pitanja. U BiH je stanje elementrane nepogode zbog obilnih snežnih padavina koje dosežu u nekim delovima zemlje i preko 160 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: