Sarkozijev rival posut brašnom

Vodećeg kandidata za predsednika Francuske, socijalistu Fransoa Olanda, danas je, tokom predizbornih aktivnosti, jedna žena posula brašnom.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2012.

19:11

Default images

Žena je prišla podijumu u Parizu na kojem je stajao Oland, glavni rival sadašnjeg predsednika Nikole Sarkozija, i zasula ga brašnom, koje je popadalo i po njegovim telohraniteljima, koji su pritrčali da je zaustave.

Četrdesetpetogodišnja žena je savladana i obezbeđenje ju je iznelo s mesta incidenta. Oland, brašnjavih naočara, kose i odeće, sve vreme je ostao sabran, naveo je AP.

Socijalistički predsednički kandidat izjavio je da takvi incidenti "spadaju u rizike posla" kojim se bavi.

Prema rezultatima anketa, Oland vodi po popularnosti u odnosu na Sarkozija, pošto uživa podršku 31 odsto građana, dok sadašnjeg predsednika podržava 24,5 odsto ispitanika.

Predsednički izbori u Francuskoj zakazani su za 22. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: