Hrvatski navijači bezbedno idu kući

Prve grupe hrvatskih navijača, koje su u Beograd došle na utakmicu, večeras su, u pratnji srpske policije, bez problema prešle državnu granicu.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.01.2012.

00:59

Default images

"Organizovano smo ih doveli, a organizovano ćemo ih i ispratiti", rekao je Tanjugu načelnik pogranične policije Srbije Nenad Banović.

Ostale grupe navijača će granicu preći u toku noći ili u ranim jutarnjim satima.

Banović je naveo da nije bilo nikavih problema tokom povratka hrvatskih navijača kući, a objasnio je da iz praktičnih razloga svi u isto vreme ne mogu da pređu državnu granicu, nego će to činiti po grupama.

On je izrazio očekivanje da će tokom noći svi hrvatski navijači koji su organizovano bili u Beogradu preći državnu granicu.

Srpska policija je, u saradnji sa hrvatskim kolegama, uoči utakmice, pojačala kontrolu na graničnom prelazu, dok je oko "Arene" i u centru Beograda angažovano više hiljada policajaca.

Vršilac dužnosti direktora hrvatske policije Dražen Vitez ranije danas rekao je novinarima u Beogradu da će navijači Hrvatske, u povratku sa utakmice, imati policijsku pratnju od "Arene" do granice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: