U brak ušli s 12 godina, vereni s 9

Roki i Elvedina Selimović, jedan su od najmlađih bračnih parova u Crnoj Gori. Venčali su se u 12. godini, a mladoženja se više obradovao biciklu nego mladoj.

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2012.

14:27

Default images

Kako pišu podgoričke Vijesti, Selimovići su vereni kada su imali po devet godina, a u brak su stupili kada su imali po 12 godina. Sada imaju po 19 godina i troje dece. Elvedina je prvo dete rodila sa 14, a najmlađe sa 19 godina. Ona kaže i da planira još petoro-šestoro dece.

Upitana da li je suviše mlada, Elvedina je odgovorila: “Pa nisam toliko mlada, sad nisam, sad sam s 19 godina punoletna".

Svadba Selimovića je bila ogromna, ali se mladoženja više obradovao jednom poklonu nego mladoj. "Kada sma video mladu ne znam šta sam pomislio. Prvo sam se malo bunio. Kupili su mi bicikl i njemu sam se više obradovao", priseća se Roki.

Rokijeva majka Fehima Selimović kaže za Vijesti da devojke trebaju što mlađe da se udaju. "Ako cura ima 21 godinu tu đevojke nema. Stara", kaže Fehima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: