Tuča ispred šalter-sale policije

U masovnoj tuči u redu za registraciju vozila ispred policijske stanice na Novom Sadu više građana lakše povređeno. Tukli se građani i preprodavci brojeva.

Izvor: Radio 021

Sreda, 11.01.2012.

10:12

Default images

Tuča je izbila juče ujutru, a tri mladića su privedena.

U incidentu su učestvovali Novosađani i grupa momaka koja je organizovano prodavala brojeve za čekanje u redu, po cenama koje su dostizale i 7.000 dinara, a red je morala da zavodi interventna jedinica policije.

Privedeni su Novosađani Nenad P., Nemanja P. i Aleksanda,r B. protiv kojih je policija podnela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, a protiv Nenada i prekršajnu prijavu zbog toga što je kod sebe imao kuhinjski nož.

Svedoci kažu da je do tuče došlo kada su se građani pobunili što je grupa momaka počela da postavlja drvene letve i sprečava ih da priđu zgradi, kako bi sami podigli brojeve za čekanje.

Oni dodaju da je reč o navijačima, koje je neko angažovao da se bave organizovanjem reda ispred šalterske sale, koji su kod sebe imali palice kojima su udarali sve koji su se pobunili jer ometaju prolaz.

Tuča je trajala pet minuta, a huligani su se nakon privođenja vratili za pola sata i tražili one koji su ih prijavili policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: